Reactie plaatsen

Reacties

Dick
21 dagen geleden

Bedankt voor je mooie verhalen, Jur. Heb je/jullie met plezier gevolgd en altijd weer leerzaam. Groeten! Dick

M,M&J
een maand geleden

Dag lieve O&O, wat een avonturen maken jullie mee daar op het wad. Fijn dat de Parel in elk geval haar vakantie kan voorzetten, in tegenstelling tot de Etap. Dat is wel heel jammer. Enne, waar is de Troch heen? Niet samen een paar dagen op Schiermonnikoog?

Gonnie
2 maanden geleden

Die schapen houden van de bladeren van de berenklauw en hebben geen last van irritaties van de haren van die plant. Zo houd Friesland de berenklauw in toom.

Eelco
2 maanden geleden

Mijn Friese zeilhart klopt inderdaad sneller bij al die prachtige locale meer-, vaart- en dorpsnamen.

Albert
2 maanden geleden

Aha, gecontracteerde schapen houden het gras kort !
Hopelijk eten ze ook de Berenklauw op.
Lekker genieten op en aan de Fryske Marren, heerlijk

Monique
2 maanden geleden

Wat geniet ik toch van jullie en de parel xx Monique

Albert
2 maanden geleden

Knap dat je zo snel de oorzaak hebt gevonden van het water in de bilge.
Wij hebben lekkage gehad van de volle waterzak, ook water in de bilge.
Voordat we dat door hadden waren een paar havens verder.
Leuk verslag weer. Wij vertrekken morgenmiddag naar IJmuiden, maandagmorgen om 05.00 h. Naar Scheveningen

Albert
2 maanden geleden

Mooie verhalen, ja vastlopen vóór een wantij hoort er bij. En jullie genieten volop. En op de Wadden heb je minder last van de hittegolf morgen. Wij liggen nu in Edam WSV. Boxje tegen de dijk, lagerwal dus een lekker windje

Albert de Haan
2 maanden geleden

Hoi Margaretha en Jur, mooi blog weer, en goede beschrijving van de route over de platen naar het Inschot. Vorig jaar samen met de Anam Cara gedaan, leuke tocht.
Wij vertrekken morgen naar Heeg , even langs De Mare voor een nieuwe buiskap.

Joost Overmars
2 maanden geleden

Toen Nils Koster nog op het conservatorium studeerde was hij mijn stagiair op school. Toen was al duidelijk dat hij niet “gewoon” docent zou worden. Ik hou wel van dat soort mensen.
Overigens is het Posthuis voor ons sinds twee jaar een no go. Niet omdat het personeel Engels spreekt (zelfs bij van der Werf op Schier kunnen ze geen Nederlands personeel krijgen) maar vanwege het broodje zalm van €12,50 waar helaas geen vergrootglas bijgeleverd werd om het microscopische kleine stukje zalm te ontdekken in het oudbakken broodje, rijkelijk voorzien van slablaadjes die al de hele ochtend in de hete keuken hadden liggen verleppen en waar we bovendien 25 minuten op moesten wachten….. nou ja, heeel misschien proberen we volgende keer die appeltaart (waarschijnlijk van de HEMA van Harlingen ;-).

Maak jouw eigen website met JouwWeb